Contacteu amb nosaltres:   93 543 72 54 | 977 525 515 | Formulari de contacte

Projectors Interactius

Els projectors interactius permeten interactuar amb el contingut del pc, directament des de la projecció. Obrir documents, modificar presentacions o anotar a la imatge. L'ús de llapis múltiples al mateix temps o la utilització de les funcions interactives sense necessitat d'ordinador, són característiques que ajudaran al dinamisme a les aules de formació.

Els projectors interactius ens permeten crear un ambient més creatiu a les aules. Per mitjà d’aquests elements podem captar la imaginació dels nostres alumnes i donar vida a les nostres presentacions amb un gran nombre d’utilitats educatives gràcies als seus softwares.

La seva projecció sobre una pissarra de melamina, ens ofereix la possibilitat de treballar d’una manera dual, aprofitant la part interactiva en la seva projecció i la part de pissarra convencional en l’altre.

Des de Grup Comm apostem per les primeres marques, les quals ens ofereixen, gràcies a la seva llarga experiència, un millor servei i un ampli repertori de recursos educatius en els seus software.

El nostre servei de venta, ofereix assessorament als nostres clients en l’adquisició de projector, mirant les característiques i necessitats més convenients per cada espai educatiu.

Resultats 1 - 4 de 4

Notice: Trying to access array offset on value of type int in /home/customer/www/gcomm.es/public_html/templates/vina_luxy/html/com_virtuemart/sublayouts/askrecomjs.php on line 24